tisdag 16 juni 2009

Salut till sommaren!

Visst är det härligt när man får plocka fram det röda-vita-blåa ur garderoben igen! Tack och lov att sailormodet troget kommer tillbaka år efter år. Bor man som jag på västkusten så hör det bara till!Med lite små uppdateringar så är detta ett mode där återanvändning aldrig är några problem.
Men självklart behövs det lite nytt!

I år blev det bl a denna sailorbyxa från Lindex (Generous) Blåa knappar vid sidfickorna och "vadarlängd". När man som jag är lång m långa ben så är det alltid skönt med ett mode som föreskriver kortare byxor.
Behöver leta lite kortare tid i affärerna då!

En kofta/cardigan i lite A-form är alltid mer smickrande på oss rundare.

Till detta blev det då en röd väska som kan bäras "på tvärs" (från samlingen) och ett halsband m stora röda och guldfärgade kulor. Ett fynd på rea hos Gina Tricot!

Och så har vi ju det här med ränder på oss "andra". Många säger: det är ju så fint och fräsht med randiga plagg men det går ju inte på mig!
Det är en allmän missuppfattning att man inte ska använda ränder som går på tvären, nästa gång du är i butiken, prova en T-shirt eller tröja. Du kommer att se att när du får de riktiga ränderna så kan de tvärtemot vara förvillande. Gå inte för de breda utan håll ca 1-1,5 cm bredd.
Till höger har jag en (sol)klänning från B´chic i Göteborg. En av de få butiker där du i alla fall är garanterad att hitta storlekar som passar!

Lycka till!

1 kommentar:

  1. Gissar att du bor på västkusten.
    Snyggt!
    Anna

    SvaraRadera